Min historie

Maria Schytt - kostvejleder og foredragsholder

Maria Schytt – kostvejleder og foredragsholder

Har arvet et meget sensitivt fordøjelses-system, og da en stor del af immunforsvaret sidder i tarmen, så er der ikke noget at sige til, at jeg havde det skidt: oppustet så det så ud som om jeg var gravid, ledsmerter som ingen kunne diagnosticere – selvom de gættede løs, betændelser i et væk (især blære og pande-/bihule), intolerance overfor en masse fødevarer m.m.
Derudover rygproblemer konstant.

Min mor interesserede sig meget for sundhed – grundet hendes egne dårlige gener, og hun opfordrede mig til, at læse min første bog om sund kost. Det blev starten på mange, og efter 15 års søgen og afprøvning af både kost og alternativ behandling, besluttede jeg at blive kostvejleder – den bedste beslutning i mit liv.

Efter et lille års tid på uddannelsen, havde jeg opnået det, jeg havde søgt i 15 år – og så er det svært, at få armene ned. Nu glæder jeg mig over, at kunne give min viden og erfaring videre, og dermed hjælpe dem, der ønsker det. Det er der kommet mange klienthistorier ud af, som du kan læse om her på min hjemmeside.

Baggrund

Jeg er uddannet på Hover Sundhedshøjskole (kostakademiet.dk) – efter sidste nye forskning fra USA. Denne uddannelse har et helhedsorienteret fokus (dvs. at se problematikken hele vejen rundt – ikke bare lige der hvor problemet er). Handler om, at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv – via kost, kosttilskud, motion m.m.

Jeg tilbyder, at komme ud til dig, hvis det er muligt med rolige rammer til kostvejledningen, og ellers har jeg lokalemuligheder landet over, hvor vi kan sidde i ro og fred.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde? Kontakt mig nu, enten via mail eller telefon.

Mange hilsner Maria