Onlineforløb

Ildsjælen Maria kalder på DIG som:

 • længes efter en mere sund og harmonisk livsstil, eller vil optimere den du har
 • synes det er svært, at drive det alene..eller mangler viden og/eller inspiration
 • har brug for inspiration til et lille (eller stort, hvis du vil det) skridt hver dag, som du gør sammen med mig og de andre deltagere (du kan gøre det i dit eget tempo!)
 • vil opleve det støttende sammenhold, der opstår i en gruppe, der ønsker det samme
 • er frustreret over alle de modsatrettede kostråd..og tvivlen der kan følge med
 • ønsker kendskab til de mange forskellige områder, der påvirker din sundhed
 • kan se fordelene i, at “copy/paste” en kostvejleders “værktøjskasse” med 30 års personlig erfaring, og 13 års erfaring som passioneret kostvejleder sideløbende med 11 års erfaring i støtterolle
 • er nysgerrig efter, at få viden og erfaring om sund kost – og “hvad gør jeg når jeg ikke orker at lave sund mad”, motion, kosttilskud, hudpleje, alternative behandlinger, lækre sunde (og mindre usunde) ting til at smovse i, økologi, basisk kost, forslag til film/bøger om sundhed, søvn, meditation, frisk luft/sollys, gåture, faste/detox, rengøringsmidler, idéer til “det mindst ringe” når du er ude, den psykiske og spirituelle del..og helt sikkert flere ting.
 • vil ha’ mulighed for, at nyde godt af flere tilknyttede terapeuter/coaches/alternative behandlere, der byder ind i løbet af online forløbet.
 • ønsker at få tilsendt en masse sund inspiration i forbindelse med tilmelding
 • med deltagelsen vil være med i lodtrækningen om en personlig kostvejledning, hvor vi kan gå dybere ind i, hvad der skal til for dig
 • ønsker muligheden for, at få 25 % i rabat på en personlig kostvejledning/forløb efter dette onlineforløb

HVEM ER ILDSJÆLEN MARIA?

Birgitte
“Maria fik en kostplan over hvad jeg havde spist og drukket de sidste 7 dage, så kom hun og fortalte om, hvad kosten gør ved din krop, og hvad der vil være godt for dig. Efter dette skal jeg love for, at der sket mirakler. Det er virkelig vendepunktet i mit liv!”

Claus
“Jeg fik en række gode værktøjer med udgangspunkt i min “før-jeg-mødte-Maria-kostplan”, men intet er jo gjort uden motivation og jeg må sige, at ildsjæl er nærmest en underdrivelse – Maria er en stor motivator – primært fordi hun selv lever efter det, hun underviser i.”

Anonym (grundet spiseforstyrrelse)
“Skønt at du var så velforberedt. Som underviser er jeg lidt miljøskadet, og spotter hurtigt om tingene er gennemarbejdet eller ej. Jeg er meget imponeret over, så meget du havde fundet ud af om bulimi, og hvor empatisk og professionel du var omkring det.”

Kan du mærke, at dette forløb er det rigtige for dig, så læs nærmere om tilmelding nedenfor.

NB: Kurset afvikles via Facebook. Det er derfor nødvendigt, at du har en Facebook-profil for at kunne deltage.

Pris for at deltage er kr. 1.000,-. for 30 dage.

Ja, tak – jeg vil gerne deltage!

Hvis du ønsker, at modtage en email næste gang jeg udbyder mit online forløb, så tilmeld dig  mit nyhedsbrev, og få – med det samme – mulighed for at downloade sund inspiration gratis.